De 10h a 20h

Artijoc, S.C.C.L

Puput es el obrador de Artijoc: juegos y juguetes de madera

La pequeña fábrica de ideas con las herramientas justas para hacerlas realidad

El espacio donde podemos darle forma a todas las ideas que tenemos respecto a qué y cómo entendemos el juego y las interacciones sociales de los niños. De su interior salen desde un apilable para un niño de un año, hasta un tipi de 4 metros para el patio de una escuela. Hacemos juegos y juguetes de madera. Nos gusta su tacto, su olor y sus preciosas formas orgánicas. Por eso hacemos que nuestras creaciones mantengan una estrecha relación con este material tan noble, de forma que siempre se pueda averiguar, a simple vista, que aquello que hacemos es de madera y que ha salido de una de las más maravillosas expresiones de la naturaleza: el árbol.

Descárgate el catálogo de Puput

Propuestas para el Patio

Teepee

El Tipi es una estructura cònica que representa la comunió entre la terra i el cel. L’espai circular de l’interior convida a seure en rotllana i compartir moments tranquils, de intimitat, de diàleg distès. També es molt adequat per debatre de forma respectuosa sobre qualsevol tema i, evidentment per jugar i jugar sota el seu aixopluc. Els seus cinc pals fan de suport de tota mena de teles, cintes, branques que es vulguin fer servir per tapar una o mes parets.

Propostes pel Pati

Cuineta

El joc simbòlic per excel•lència. Les cui- netes son un recurs fantàstic a l’hora del pati. Una estructura forta i resistent per fer pastetes amb sorra o jugar tot el que calgui amb l’aigua sense patir. Cuinar al forn o als fogons i deixar-ho tot net abans d’entrar a classe fent servir la pica.

Propostes pel Pati

Cotxe (Tipus Jeep)

Una estructura molt robusta, que a més de simular un cotxe per compartir viat- ges i aventures suporta ns a 18 infants asseguts als bancs, en lats al davant, saltant per les rodes o agafats de la part de darrera. El cotxe porta 4 volants per a facilitar el joc i reduir l’efecte líder.

Propostes pel Pati

Pèrgola d'ombratge

Una estructura de fusta amb sostre de vímet natural per a aconseguir un espai acollidor i que permeti jugar i jugar sen- se patir pel sol. Ideal per a muntar espais de joc simbòlic o directament per a do- nar una ombra tènue al sorral. En dos models ancorat a una paret o a “quatre vents”.

El Blog de Artijoc